21/6/09

Ο CARLOS SANTANΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


Ο άνθρωπος που στιγμάτισε τη ροκ δίνοντάς της λάτιν ρυθμό… Αυτή είναι μία λακωνική περιγραφή του φαινομένου Carlos Santana! Ο Carlos Santana θα εμφανιστεί στην Ελλάδα όπως έχουμε ήδη προαναγγείλει εδώ με τη δεκαμελή All Star μπάντα του, στα πλαίσια της περιοδείας του η οποία φέρει τον τίτλο Supernatural Santana- A Trip Through The Hits!
Πρόκειται για μία αναδρομή στις μεγαλύτερες επιτυχίες του καλλιτέχνη, ο οποίος άλλαξε τον ήχο της ροκ και δημιούργησε μία ολόκληρη κιθαριστική παράδοση με τα περίφημα guitar solo του! O Carlos Santana έχει τιμηθεί με το "Century Award" για το σύνολο του έργου του κατά την πέμπτη απονομή των Μουσικών Βραβείων Billboard, καθώς επίσης και έχει γίνει μέλος του Rock and Roll Hall of Fame. Το 2003 το περιοδικό Rolling Stone, τον κατέταξε στο νούμερο 15 ανάμεσα στους καλύτερους κιθαρίστες όλων των εποχών! Κάτι που οι περισσότεροι ίσως να μη γνωρίζουμε για τον Carlos Santana, είναι πως το 1988 ίδρυσε μαζί με τη σύζυγό του το ίδρυμα Milagro με σκοπό τη συγκέντρωση δωρεών για την υποστήριξη παιδιών του Τρίτου Κόσμου.

Το 2003 δώρισε όλα τα κέρδη του από την περιοδεία που έκανε για να στηρίξει το ίδρυμα.
Μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια της συναυλίας του στην Ελλάδα θα διατεθεί επίσης για την υποστήριξη του ιδρύματος Milagro, κατόπιν επιθυμίας του ίδιου του καλλιτέχνη. Στις 8 Ιουλίου 2009 στο ΟΑΚΑ, σε ένα μοναδικό live – διαδρομή ανάμεσα στα αμέτρητά του hits, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε έναν από τους μεγαλύτερους ροκ μουσικούς, τον μαιτρ Carlos Santana! Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 19:00 Κατηγορίες και τιμές εισιτηρίων:

• Arena: 45 euro – Για τα πρώτα 2,000 εισιτήρια
• Arena: 50 euro
• Diamond Arena: 70 euro
• Καθήμενοι: 60 euro
• Premium: 120 euro
• VIP: 200 euro

3 σχόλια:

Claudia Paiva είπε...

Hello! I wish God bless your week! Jesus will return very soon! Read the Holy Bible! Jesus Christ is the One Mediator between us, human, and God! Ask Jesus to come into your heart, suddenly of your sins and experience the true peace in your life! Peace that no one can take! Only Jesus saves the soul! Jesus loves you!
Visit my blog http://blogdosultimos.blogspot.com

Γειά! Εύχομαι ο Θεός ευλογεί σας εβδομάδα! Ο Ιησούς θα επιστρέψει πολύ σύντομα! Διαβάστε την Αγία Γραφή! Ο Ιησούς Χριστός είναι ο Ένας διαμεσολαβητής μεταξύ μας, τα ανθρώπινα, και ο Θεός! Ρωτήστε τον Ιησού να έρθει στην καρδιά σου, ξαφνικά σου αμαρτίες και την εμπειρία της πραγματικής ειρήνης στη ζωή σας! Ειρήνη ότι κανείς δεν μπορεί να πάρει! Μόνο ο Ιησούς σώζει την ψυχή! Ο Ιησούς σε αγαπάει!
Επισκεφθείτε το ιστολόγιό μου http://blogdosultimos.blogspot.com

asianteenager είπε...

I really feel happy to visit your site it is a good site and don forget to visit my site sir,
http://phalla19.blogspot.com/
Regards,
Phalla

Γιάννης Παππάς είπε...

πολύ σημαντική συναυλία αλλα λίγο δύσκολα για μάς να πάμε
να περάσετε καλά

καλή σου νύχτα